Jaennette Pennekamp (links) en Geronne Horlings (rechts).
Jaennette Pennekamp (links) en Geronne Horlings (rechts).
Welkom bij Nonne!

Onze kleding boutique bevindt zich middenin de prachtige Zeven Straatjes van Arnhem. De winkel werd opgericht vanuit de behoefte aan een klassieke boutique waar vrouwelijkheid wordt gevierd in al haar vormen. Waar wordt geadviseerd en geïnspireerd en waar persoonlijke aandacht en authenticiteit centraal staan. Een winkel voor classy ladies maar ook tough chicks, voor moeders en dochters. Voor vrouwen die verlangen naar tijdloze elegantie, alledaagse schoonheid of juist unieke statement-pieces voor die ene speciale avond.

Hoe het begon
Nonne wordt gerund door Geronne Horlings en Jeannette Pennekamp. Verbonden door jarenlange vriendschap en gedreven door een gezamenlijke liefde voor mode ontstond de droom om een boutique te openen waarin vrouwen zich écht welkom voelen. Een winkel waar een ongedwongen sfeer hangt en vrouwen worden geadviseerd op basis van hun eigen stijl en uitstraling. 

'Een ode aan elke vrouw.'

Toen in 2018 een uniek pand in de sfeervolle Zeven Straatjes van Arnhem vrij kwam, viel alles op zijn plaats. Met de opening van Nonne werd de droom realiteit. In een tijd van massaproducties promoot Nonne juist mooie merken die op zichzelf al een inspiratie zijn. Fijne stoffen die elk lichaam omarmen en prachtige ontwerpen zijn de verbindende elementen tussen deze merken.